Om Anna Dorthe

Filip Møller

 

Året er 1984, og det er første gang at jeg har et kamera i hånden. Det vejer ikke meget. Det er lavet af plastik og man aner lyden af tandhjul der arbejder, når man kører tommeltotten hen over drejeskiven og spoler filmen frem. Den tilsandede kirke i Skagen er i søgeren, ligeledes min familie der er med på tur ud i det danske land. Billederne er lidt rystede, og afstanden til kirken er lidt for lang, men jeg er begejstret.

Mit navn er Anna Dorthe Olesen og jeg er uddannet fotojournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Jeg fortæller historier og udvikler visuelle identiteter.

 

Jeg ofrer gerne min nattesøvn for at dyrke reportagefotografiet, ved at følge socialdemokraten Kirsten Brosbøl i fem dage op til folketingsvalget.

Jeg begejstres ved at portrættere Vespa-ejere, hvis største lidenskab ligger hos en italiensk scooter. Og jeg kan ikke lade være med at researche, selvom teksten skal bruges til en Instagram-opdatering.

Jeg er en fotograf, der gerne vil have at mine kunder begejstres og berøres.

 

Jeg har ambitioner om at give jer de bedste historier. Gode billeder kan sammen med det skrevne ord samt aktivitet på de sociale medier, give en komplet visuel identitet.

Det er med til at øge opmærksomheden omkring din virksomhed eller dit brand og giver flere kunder og omtale.

Derudover kan jeg lave:

  • Produktion og opdatering af hjemmesider i WordPress CMS
  • Formidling via tekst, lyd, billede og video
  • SEO
  • Opdatere de sociale medier
  • Pressemeddelser
  • Idéudvikling
  • Research
  • Markedsføring

Alt sammen arbejde leveret i samme tråd som det udtryk din virksomhed eller brand gerne vil repræsentere.

 

Jeg tilbyder fleksible samarbejdsaftaler. Mine ydelser kan lejes på timebasis, i den travle sæson eller som en naturlig del af et længerevarende forløb, hvis I har behov for nyt hjemmesidedesign samt oplæring i brug af de sociale medier.

I begge tilfælde afregnes der efter en forud aftalt timepris.

sort-hvid portræt

 

Uddannelse

2013:              Fotojournalist-uddannelsen, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

7 sem:             Undervisning i online-journalistik ved Nils Mulvad og Kristian Strøbech

Halvandet års praktik på Horsens Folkeblad