Mors dag – børneportrætter

Mors dag

Mors dag er siden 1929, blevet fejret den anden søndag i maj, hvor det har været en udbredt skik at glæde sin mor især med en blomst. Skikken kommer fra USA, hvor præsident Wilson i 1914 gjorde Mother’s Day til en national helligdag. Skikken havde oprindelig et socialt formål, idet overskuddet fra salget af blomsterne skulle gå til fattige og enlige mødre, men den blev hurtigt kommercialiseret.

Men blomster visner og chokoladen bliver spist. Fotografier kan du blive ved med at nyde.

Er det dig, der  altid selv står bag kameraet og derfor sjældent har en plads på familiebillederne, er det oplagt med en portrætsession.

Giv mor et gavekort til en portrætsession. Book den perfekte gave her.

mor og datter

Du kan bestille en mors dag portrætsession, hvor vi finder en udvalgt location, efter dit ønske. Se flere billeder af Marie og Kamma her

 

børneportræt01

Du kan også bestille en mors dag portrætsession, hvor vi laver en serie billeder i dit hjem. Du bestemmer selv om det skal være farvebilleder eller om de skal være sort/hvide.

 

sommerhus02

Eller du kan bestille en reportage-portrætsession, hvor jeg bruger en til to timer til at få lavet nogle gode portrætter , for det tager som regel lidt tid at vænne sig til situationen, så I slapper naturligt af.

Mange mennesker bryder sig ikke om, at blive fotograferet, men jeg skal nok tage hånd om nervøsiteten og få skabt nogle naturlige portrætter. Familieportrætter fortæller hvad vi lavede på netop det tidspunkt, fortæller en historie om det bånd der binder os sammen og kan i fremtiden genkalde den følelse i os.  Se en reportage-portrætsession her

Kontakt mig i dag på telefon 23 48 83 03 eller send en mail til mail [snabela] annadortheolesen.com