Familieportrætter

Jeg brænder for at lave portrætter. Portrætter, der går tættere på og gengiver et øjeblik i dit og din families liv, enten i dit hjem, i skoven eller ved vandet, til børnefødselsdagen, i sommerhuset – eller hvor I ønsker det.

Jeg skal bruge en til to timer til at få lavet nogle gode portrætter , for det tager som regel lidt tid at vænne sig til situationen, så I slapper naturligt af.

Mange mennesker bryder sig ikke om, at blive fotograferet, men jeg skal nok tage hånd om nervøsiteten og få skabt nogle naturlige portrætter. Familieportrætter fortæller hvad vi lavede på netop det tidspunkt, fortæller en historie om det bånd der binder os sammen og kan i fremtiden genkalde den følelse i os.

Er det dig, der  altid selv står bag kameraet og derfor sjældent har en plads på familiebillederne, er det oplagt med en portrætsession.

Det skal være en sjov oplevelse at blive fotograferet, og I skal ende med at have masser af dejlige billeder at vælge imellem.

Prisen for portrætter begynder ved 3000, – kr af denne type portrætter og omfatter: Ubegrænset fotografering i 1-1 1/2 time, hvor I bagefter får filerne med en høj opløsning. Ekstra timer , redigering og opsætning af albums eller fremkaldelse af portrætter kan bestilles efter aftale.

 

 

sommerhus01

sommerhus05

sommerhus03

sommerhus04

sommerhus10

sommerhus02

sommerhus08

sommerhus11

sommerhus12.shsommerhus14

marieogkamma01

marieogkamma02

Billederne er taget ved familien Højlunds sommerhus ved Bryrup og ved det nedlagte Katrinedal teglværk.

Vil du se flere familieportrætter?

Tvillingeportræt

Portræt af mor og datter